Mentori käden ulottuvilla

Heippa yhdistää neuvoja etsivät ja niitä tarjoavat ihmiset. Autamme ihmisiä saamaan tietoa ja taitoja joita heidän omassa lähipiirissään ei ole. Palvelu on kehitetty yhteistyössä suomalaisten järjestöjen kanssa ja sen tavoite on tuottaa ja jakaa sosiaalista pääomaa.

Mentor-haku

Heippa auttaa sinua löytämään mentorin etsimääsi aiheeseen. Voit hakea mentoreita aiheiden, järjestöjen ja tapahtumien perusteella.

01

Välitön yhteys

Heipassa saat suoran yhteyden puheella tai chat -viestillä mentoriin ja voit palata hänen kanssaan samaan aiheeseen myöhemmin.

02

Luottamuksellinen

Heippaa voi käyttää nimettömästi ja luottamuksellisesti. Palvelu ei vaadi rekisteröitymistä eikä käyttäjistä kerätä henkilötietoja. Palvelua ylläpidetään Suomalaisilla palvelimilla.

03

Koulutustekno-logiaa suomesta

Suomalainen koulutusjärjestelmä ja opetusosaamisemme ovat maailman huippuluokkaa. Heippa on Suomessa kehitetty toimintamalli, joka yhdistää teknologian avulla pohjoisamerikkalaisia ja aasialaisia mentorointimalleja suomalaiseen koulutusosaamiseen.

Mikäli haluat kuulla aiheesta lisää,  ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

HEippa on julkaistu

mukana joukko suomalaisia yhteiskunnallisia toimijoita

Sept 6, 2016

Heippa on nyt ladattavissa iPhone ja Android päätelaitteille. Mukana Heippassa ovat Lasten ja nuorten säätiö, Startup Refugees, Terapiaa terveille ja Vamos. Uusista yhteistyökumppaneista voimme kertoa aivan lähiaikoina.

Heippa on helppo tapa etsiä mentoreita ja olla heihin yhteydessä luottamuksellisesti ja anonyymisti.

Järjestöille ja yrityksille Heippa tarjoaa työkalut, jotka tekevät mentoroinnista strukturoidumpaa, tavoitteellisempaa ja mitattavampaa.

Kaikki UUtiset

All Rights Reserved © WAHWA Research & Insight Ltd.


Heippa järjestöille ja yhteisöille

Heippa toimii läheisessä yhteistyössä järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Voimme tarjota tehokkaan teknologia-alustan, jonka avulla on helppoa toteuttaa mentor -ohjelmia ja kampanjoita. Ota yhteyttä niin kerromme miten!

Ota yhteyttä

Save Save Save Save Save